Multithumb found errors on this page:
There was a problem loading image 'images/stories/TRESC/NOZE/2/D/1.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/TRESC/NOZE/2/D/1.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/TRESC/NOZE/2/D/1.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/TRESC/NOZE/2/D/1.jpg'
Nazwa noża |
- Gyuto 210 mm |
Firma | - NHS Seki/Japonia |
Całkowita długość |
- 337 mm |
Długość ostrza |
- 210 mm |
Rękojeść |
- 120 mm |
Szerokość przy rękojeści |
- 42 mm |
Uniwersalny nóż kuchenny z serii Gyuto. Przeznaczony głównie do krojenia mięs, ale faktycznie do nóż "do wszystkiego". Więcej informacji technicznych znajdziecie Państwo w zakładce Artykuły, gdzie jeden artykuł jest poświęcony tym nożom. Najciekawszą cechą tego noża jest zbudowanie ostrza z trzech płyt. Środkowa płyta jest wykonan z żelaza a płyty zewnętrzne są wykonane ze stali nierdzewnej. Doskonały japoński nóż za bardzo umiarkowaną cenę. 900 zł + VAT. Wystawiamy faktury.